In het voorjaar/de zomer van 2019 gaat KiKaRoW 1.400 kilometer roeien door Nederland, het “Rondje NL”. Tijdens 14 weekenden wordt er langs zo’n zestig roeiverenigingen geroeid. De Laak en Pelargos zijn de eerste stop voor de roeiers. Er zal geroeid worden in “The Vin”, een zeeroeiboot met een stuurman/vrouw en vier roeiers. De boot wordt niet alleen bemand door roeiers die sponsorgeld willen inzamelen. Ook ex-kinderkankerpatiënten en/of hun familie en vrienden roeien mee.

Het doel is 500.000 euro inzamelen voor de LATER studie.
Deze studie richt zich op de late effecten van de behandelingen van kinderkanker. Aandachtspunten zijn bijvoorbeeld onvruchtbaarheid, hartschade, botontkalking, extreme vermoeidheid en vervroegde veroudering. Voor deze studie is 500.000 euro nodig. De organisatie van de KiKaRow wil dit bedrag inzamelen en wij gaan hieraan bijdragen. Dit gaan wij onder andere doen met het evenement KikaHour en een Kika-hap. Wij hopen op jullie steun en bijdrage aan dit goede doel.

Meer informatie over KikaRow is te vinden op hun site:
https://kikarow.nl/ . Aanmelden voor KikaHour kan hier:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v5UVAFg2szddAi_46DoWg3caRu-pOswkxGIUEmalWVc/edit?fbclid=IwAR0lSKbyng6DzcslJA8EybH4Gkrc514ZESesmtzMqKfUEjS7c9jE3r3y-n4#gid=0 . Let op, belangrijk voor Kikahour is dat een ploeg uit maximaal 4 personen mag bestaan. En dat het opgebrachte sponsorgeld minimaal 50 euro moet zijn.