Op het NSRF Slot zal de EJD voor hun laatste wedstrijd van het seizoen varen. Het einde van een jaar lang keihard alles geven door onze dames voor een snel Pelargos op het water laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, zeker niet. Om 19:00 hebben we haute cuisine BBQ – deze wordt bereid door Omar, lecker vleesh gegarandeerd! Nu is het zeer aan te raden eerder te komen omdat het NSRF Slot een super mooi roei spektakel is om mee te maken.

Als we onze buik hebben  rond gegeten gaan we richting Skøll voor een mooi roeifeestje. Het feestje zelf zal voor ons echter eerder beginnen aangezien we van de Bosbaan vertrekken met de Kwibus. Voor de mensen die niet weten wat een Kwibus is, zeker meegaan! Dit doen we om 21:30.

Als we bij Skøll klaar zijn gaan we met dezelfde Kwibus door naar Den Haag om daar mooi na te borrelen voor degene die nog een gaatje over hebben. Dit zal rond een uurtje of 02:00 zijn. Er is plek voor 70 personen in de bus, zorg dat je je op tijd inschrijft want vol is echt vol. Schrijf je dus zo snel mogelijk in – inschrijven kan tot woensdag 28 juni 18:00 – wij hebben het al gedaan!

 

Resumé: 2 juli om 19:00 BBQ – kom eerder – dan 21:30 naar Skøll, 02:00 in Den Haag. Je kan ook alleen naar de BBQ (10,- euro) of alleen met de Kwibus mee (20,- euro) . Geen Kwibus is ook niet naar Skøll. En je kan natuurlijk beide doen (25,- euro).

Schrijf je hier in of  hier!