De inschrijvingen voor de Ringvaart Regatta bij Pelargos zijn geopend! De Ringvaart is een wedstrijd over een lengte van precies 100km en begint in Leiden, waarna de Kaag wordt overgestoken om bij de Ringvaart te komen. Na een rondje op de Ringvaart wordt de Kaag opnieuw gepasseerd op weg naar Leiden, Leidschendam, Den Haag en uiteindelijk Delft.

Dit jaar wordt voor de 43e keer de Parthenon-EY Ringvaart Regatta georganiseerd op woensdag 6 juni. Aan deze enorme uitdaging van de 100 kilometer lange roeimarathon doen ongeveer 750 deelnemers mee. Vanuit H.S.R.V. Pelargos is er plek om de Ringvaart te starten in verschillende boten uit onze vloot. Op dit moment zijn er al een aantal ploegen fanatiek gestart met trainen voor de marathon.

Getriggerd om dit avontuur aan te gaan? Samen met je vrienden, familieleden, dispuuts- of clubgenoten de finish behalen van deze 100 kilometer tellende wedstrijd?! Goed nieuws, er is nog plek bij H.S.R.V. Pelargos! In principe zijn er plekken voor verschillende velden en roeiers. Voor zowel ervaren als onervaren roeiers. Indien nodig faciliteren wij coaches en stuurtjes aan voor de trainingen en tijdens de wedstrijd.

Wil jij deze uitdaging van je lijstje strepen? Dan kun je tot en met 28 februari aanmelden voor een plek bij H.S.R.V. Pelargos.

Heb je een vraag of wil jij jouw ploeg aanmelden? Dan kan dit bij secretaris@pelargos.nl. Mail hierbij een korte motivatie, een overzicht met welke dagen de ploeg kan trainen en een lijst met de namen, mailadressen en telefoonnummers van de roeiers. Nogmaals: je hoeft geen ervaring te hebben.

Let op! Dit zijn niet de inschrijvingen voor de Parthenon-EY Ringvaart Regatta zelf, deze openen in maart! Voor meer informatie over de wedstrijd, zie de volgende link: http://bit.ly/2Dfew3s).