Nog 3,5 week tot de aller aller laatste wedstrijd van het jaar: de NSRF slotwedstrijden. De wedstrijd waarin de wedstrijdroeiers voor de laatste keer het beste van zichzelf laten zien en het uittrainingsfeest zal plaatsvinden. Over 2,5 week is het alweer tijd voor de laatste wedstrijd voor competitie roeiend Pelargos. De tijd vliegt en voor je het weet is het zomer!

Niet getreurd, het roeien zal gewoon doorgaan na de laatste wedstrijd want er staan een heleboel leuke dingen voor jullie op de planning. In dit bericht vind je alle informatie over het zomerroeien in de vakantie en het sportief traject wat uiteraard weer begint in september!

Ook komen de Batje IV skiffdagen er weer aan. Hier zal snel bericht over komen vanuit Batje IV.

Zomerroeien

Wij organiseren deze zomer het zomerroeien. Hoe werkt het? Er zullen twee keer in de week trainingen plaatsvinden waar je je voor in kan schrijven als roeier, stuur of coach. Het zomerroeien begint 10 juli en zal begin september overgaan in het sportief traject. Je schrijft je in per training en te plekke wordt er gekeken in welke boten er zal worden geroeid. De insteek van het zomerroeien is dat iedereen er aan mee kan doen en het vooral heel leuk is.

De trainingen vinden plaats op:

Dinsdag 16:00 – 18:00 uur
Donderdag 18:00 – 20:00 uur

Via deze link kan je je inschrijven voor het zomerroeien. Het is geheel vrijblijvend! Lijkt het je leuk om vast te gaan coachen bij het zomerroeien? Neem even contact met mij op door een mailtje te sturen naar [email protected]

Sportief traject 2018

Wegens groot succes zal het sportief traject weer plaatsvinden na de zomer om iedereen de kans te geven om keihard te gaan roeien, veel te leren en in een leuke ploeg terecht te komen. Het sportief traject zal beginnen op maandag 10 september dus zet dit groot in je agenda. De eerste weken tot aan de Asopos Najaars zal er getraind worden op dinsdag, donderdag en zondag (onder voorbehoud).

Vacatures

Voor het sportief traject zijn wij op zoek naar hele enthousiaste coaches, stuurtjes en roeiers die houden van hard roeien, willen leren en super enthousiast zijn. Dit jaar hebben we gezien dat Pelargos vooraan het veld vaart en dat we het kunnen!! Laten we deze stijgende lijn voortzetten en keihard gaan roeien volgend jaar!!

Ben je geïnteresseerd in coachen? Stuur een mailtje naar [email protected]

Ben je geïnteresseerd in roeien of sturen? Meld je dan hier alvast aan! Je kan je aanmelden tot eind augustus.

Meer informatie over het sportief traject volgt.

We hopen jullie allemaal te zien op het water in de zomer en natuurlijk bij het sportief traject. Heb je vragen. Stuur een mailtje naar [email protected]