Aanmeldpagina sponsoring Hofvijver Regatta 2024

 

Gaaf dat u meer informatie wilt over het sponsoren of bijdragen aan de Hofvijver Regatta in 2024!

 

Vanwege de aard van het evenement, namelijk een benefietevenement, wordt er geen winst gemaakt en is een Regatta dus ook niet mogelijk zonder hulp middels sponsoring. Een groot aantal bedrijven, horecazaken en kantoren helpt jaarlijks mee aan de organisatie en opzet van zowel de race als de kade-invulling. Zo staat de kade vol met verschillende sponsortenten en wordt menig boot gevuld door bedrijfsteams.

 

Naast een bijdrage leveren aan een goed doel en het mogelijk maken van een studenten sportevenement, levert onze locatie in het centrum van Den Haag ook een hoop bekijks op voor u en uw bedrijf. Zet de kade bijvoorbeeld vol met banners, richt een stand in waar mensen uw product kunnen bekijken of lever flyers aan voor in de deelnemers-goodiebags!

 

Mocht u enthousiast zijn geworden, bekijk dan hier onze brochure met meer informatie over prijzen en uitwerking: Hofvijver sponsorbrochure 2024

Heeft u zelf ideeën over sponsoring of bijdrage, laat dit ons dat zeker weten. Middels onderstaande contactmogelijkheden zijn wij altijd bereikbaar en kunnen we verschillende opties bespreken!