Stichting Dierenambulance Den Haag

Het doel waarvoor de Hofvijver Regatta zich dit jaar inzet is de Dierenambulance Den Haag. Al jaren zet de Dierenambulance Den Haag zich in voor de intrinsieke waarde van de dieren in de regio. Zij geloven dat de rechten van dieren niet ondergeschikt zijn aan die van de mens. 

De activiteiten van de Dierenambulance Den Haag beslaat niet alleen het verzorgen van dieren, maar ook het reduceren van de populatie zwerfdieren, het ophalen van overleden dieren en het helpen van politie en brandweer.

Met de opbrengsten van de Hofvijver Regatta 2024 wil de Dierenambulance Den Haag de financiering van elektrische ambulances mogelijk maken. 

Meer weten? Klik op het logo van Dierenambulance Den Haag.

Hofvijver Regatta 2024


Op zaterdag 8 juni organiseert H.S.R.V. Pelargos alweer de 11e Hofvijver Regatta! Na het succes van vorig jaar waar een recordbedrag is opgehaald, bouwen we dit jaar verder naar een nog groter succes. Tijdens de editie van 2024 halen wij geld op voor een lokaal goed doel, namelijk de Haagse Dierenambulance. Geniet op zaterdag 8 juni van spannende wedstrijden op het water. Er is genoeg vermaak op de kade en er zijn heerlijke hapjes en drankjes te vinden bij onze eigen verenigingscatering.

Blijf op de hoogte!

@hofvijverregatta

Hofvijver Regatta


De Hofvijver Regatta is een 200 meter boord-aan-boord wedstrijd, waarbij bedrijven, politici, studenten en andere geïnteresseerden roeien voor het goede doel. Daarnaast wordt er op dit mooie water van Den Haag gestreden om de eerste plaats. De wedstrijd is altijd een groot spektakel, dankzij de deelnemers en de fantastische locatie naast het Binnenhof.

Voorgaande jaren


De Hofvijver Regatta heeft in de afgelopen 10 edities geld opgehaald voor een groot aantal verschillende doelen, zoals: Unicef, KiKa, Fonds Gehandicaptensport, WNF, Nationaal MS-fonds en het HMC Sara de Bronovo Moeder- en Kindcentrum. Hieronder een overzicht van de opgehaalde bedragen, welke we dit jaar weer hopen te overtreffen;

2019 – Nationaal MS Fonds – €9.000

2022 – HMC Sara de Bronovo Moeder- en Kindcentrum – €6.335

2023 – Haagse Helpers – €9.000,-

Sponsor worden?

Door sponsor te worden helpt u deze Hofvijver Regatta een stap verder! Klik op lees meer voor onze sponsorbrochure en het contactformulier.

Lees meer

Partners