Orca Slotwedstrijden 2018


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Bosbaan

Op 23 en 24 juni worden de Orca Competitie Slotwedstrijden voor de 23e keer georganiseerd op de Bosbaan. Een tweedaagse wedstrijdweekend en een slotfeest. (kaarten voor het feest + bus vind je hier)

De wedstrijd is een boord-aan-boord competitiewedstrijd. Alle C4+ en C2* ploegen roeien tweemaal 1 km. De NSK-velden hebben nog een finale over 2km. Alle overige velden roeien 2km.

De wedstrijd is een onderdeel van deNOOC Bakboord, Kruithuisbokaal, Skøll Bokaal der Clubquadrupples, Skøll Ask&Embla bokaal, De Gyas Noord-Willemsbokaal, Skøll Skiff Bokaal, Gyas Lentebokaal.

Pelargos start mogelijk de Gyas Lentebokaal en de Besturen functie 8+’en.

Informatie feest:

Het slotfeest vindt dit jaar plaats in de Panama in Amsterdam. Omdat deze plek een eindje verwijderd is van de Bosbaan bieden wij jullie een bus aan. Om 22:00 vertrekt de bus van de Bosbaan naar de Panama toe. Het is een enkele reis – vanaf de Panama zul je je eigen terugtocht moeten verzorgen – en zal €5,50 kosten.

In de Panama zelf zullen voor 2 euro kluisjes beschikbaar zijn om je waardevolle spullen in op te slaan. Bij intergalactische reizen wil er nog wel eens wat uit je zak vallen. Daarnaast zijn er betaalde toiletten. Je kan de proef op de som nemen en €0,50 per sessie betalen of erkennen dat bierblazen regelmatig geleegd moeten worden en één keer €2,- betalen voor de hele avond.

Over het bier gesproken. Aan de bar kan contant betaald worden of met pin. Het is dus niet nodig om van tevoren muntjes aan te schaffen!

kaarten voor het feest + bus vind je hier