Afgelopen periode heeft iedereen op een alternatieve manier het sporten opgepakt. Om aan dit sporten een doel te koppelen, hebben we een alternatieve Ringvaart Regatta bedacht. Jij kan nu strijdend tegen alle Pelargianen op de fiets, rennend of op de ergometer het Ringvaart parcours over. Via dit formulier kan je je trainingen doorgeven om verder te komen op het ringvaart parcours. Twee keer per week worden de trainingen geüpdatet.

Dus je hebt tot 15u op dinsdagen en zaterdagen om de trainingen door te geven die je in de dagen ervoor hebt gedaan. Wanneer je dus meer trainingen doet of harder per training gaat, zal je eerder het rondje ringvaart volbracht hebben. Er wordt gecorrigeerd per sport en per geslacht. Geef per training aan hoeveel km je hebt gesport, hoe lang je hierover hebt gedaan en stuur er een foto bij van je ergometer klokje, strava of je sporthorloge.
Aan het einde van die de dinsdag en zaterdag wordt de nieuwe tussenstand gepubliceerd en zal duidelijk worden wie er op cours ligt voor het winnen van de Ringvaart Regatta.