Open week H.S.R.V. Pelargos

H.S.R.V. Pelargos heeft twee afroeiperiodes per jaar. Dit zijn periodes van vijf weken waarin heel veel leuke activiteiten georganiseerd worden en je het roeien onder de knie kan krijgen. Aan het eind van de afroeiperiode vinden de afroeiwedstrijden plaats waarin de afroeiploegen tegen elkaar gaan strijden voor de titel afroeikampioen. Hierna kun je lid worden.

Hoe word ik lid?

Bij de H.S.R.V. Pelargos word je lid door je in te schrijven voor de afroeiperiode. Dit kan via de volgende link: Inschrijven

Ingeschreven en nog vragen?

Heb jij je ingeschreven voor de afroeiperiode van de herfst? Je zult automatisch meer informatie krijgen via de e-mail. Als je meer vragen hebt kun je mailen naar afroei@pelargos.nl.

Roeien in Den Haag?

Voor studenten van alle universiteiten en hogescholen is het mogelijk om lid te worden bij Pelargos. Als je graag kennis zou willen maken met Pelargos, kom dan langs bij onze Open Week of mail naar info@pelargos.nl.

Vragen stellen via onze sociale media kan ook altijd! DM ons op Instagram of Facebook en er zal een lid klaarstaan om je te helpen.