Vandaag zijn onze clubroeiers, coaches en stuur Lisa de dag vroeg begonnen voor een spectaculaire roeiwedstrijd op de Amstel. Om 8:15 stonden de dames klaar om een 2500m en 250m te knallen. Eenmaal aan de start begonnen de zenuwen wat op te lopen maar na een felle doorstart was de 2500m begonnen. Na een zware strijd door de bochten van de Amstel zijn de dames gefinisht met een tijd van 09:05,1. Na het finishen moesten de dames zich meteen klaar maken voor de 250m sprint. Hier hebben ze een tijd van 00:53,3 neergezet. Helaas hoorde de dames nét niet bij de snelste 15 club8+’en dus zijn ze niet door naar de wedstrijden van morgen. Ondanks dat hebben ze veel ervaring op gedaan tijdens de eerste wedstrijd van hun seizoen. De komende 2 weken zal er hard getraind worden om nog harder te kunnen knallen tijdens de Head of the River!

Roeisters:
Vera Slagter, Aimee Hautvast, Sophie Huisman, Carlijn de Rooij, Kim van den Berg, Sarith Jonker, Allessa Möhle en Tess Volkers.

Stuur:
Lisa Frima

Ook de Aegon ploeg die elke woensdag ochtend wordt gecoacht en gestuurd door Max van der Graaf en Marli Kooistra, hebben zich vandaag laten zien op de Amstel. Op de 2500m hebben ze een tijd van 8:33,6 neergezet en op de 250m een tijd van 00:50,6!